Home

Blodslitet ålesund

Velkommen til Blodslitet - om ett år Blodslitet 2020 er avlyst Resultater, gps og TV-sending fra 2019 Elite-vinnere av Blodslitet 2019 Justering av parkering grunnet regn GPS løpere 2019 N-åpen, DH10, og DH11-12, løypene for 2019 PM 2019 LIVE - results, TV-stream, gps Arenakart 201 Resultater Blodslitet. 9. september 2020. Ålesund - Møre og Romsdal. Arrangementstype: Friidrett, mosjonsløp, terrengløp. 6,5 KILOMETER * Komplette resultater (live 49 løpere startet i årets utgave av Blodslitet som er det eldste terrengløpet i Ålesund. Løpet ble startet opp i 1982 og dermed var det 39. gang det ble gjennomført. - I fjor hadde vi 37.

Unge vinnere på Blodslitet i Ålesund. Håkon Stavik, 16 år og Reese Bendiksen, 17 år vant i kveld Blodslitet på byfjellet Aksla. Løpet er på 6,5 km og traseen er ganske kupert på vegen mot Fjellstua. Tilbaketuren er noe flatere med nedoverbakke mot mål i Fagerlia Blodslitet er et løp som for det meste går på turveier på byfjellet Aksla. Det er det eldste løpet i Ålesund og har vært arrangert hvert år siden 1982. Det var opprinnelig et bedriftsløp, men har heile tiden vært åpen for alle Omfattende resultatservice for mosjonsløp både nasjonalt og internasjonalt

Extensive Range · Winter Voyages · Explorer Excursion

«Blodslitet» har start og mål i Fagerlia i Ålesund. Eit ganske så tøft løp med mykje motbakkar i fyrste del og ditto unnabakkar i andre del. Årets løp vart vunne av sterke Marcus Megrund frå Valder IL på tida 23.50. Han var heile 2.02 føre andremann, Ludvik Markussen Ytterland Det startet opp allerede i 1982, og Blodslitet er det eldste nåværende løpsarrangement i Ålesund. Det er lærerne (lektorer og adjunkter) på Fagerlia v.g.s. som har arrangert løpet alle disse årene. De første 20 årene inngikk løpet i Ålesund Bedriftsidrettråds (ÅBIR) løarusell. De siste årene er løpet blitt en del av Ålesundløpene som samarbeider med Les mer omBlodslitet i.

Blodslitet er høstløpet vårt, og det blir arrangert hvert år andre onsdagen i september. Det er det eldste løpet i Ålesund som fremdeles blir arrangert. Det startet som bedriftsløp i 1982 der Lars Roger Lundanes og Ingrid Festø har løyperekordene, henholdsvis på 23.07 fra 1985 og 26.23 fra 2017 Aleris Ålesund Har du luftveisinfeksjon eller mistenker korona-virussmitte, ta kontakt med oss på telefon istedenfor å møte opp hos oss. Har du generelle spørsmål om korona-smitte, ring kommunens info-telefon eller FHIs info-telefon, tlf. 815 55 015 Blodslitet 2020 er avlyst Resultater, gps og TV-sending fra 2019 Elite-vinnere av Blodslitet 2019 Justering av parkering grunnet regn GPS løpere 2019 N-åpen, DH10, og DH11-12, løypene for 2019 PM 2019 LIVE - results, TV-stream, gps Arenakart 2019 Livesenter for Blodslitet Når:Tanken bak Nyttårsmaraton er å utnytte Vestlandets milde og snøfattige vinterklima for å gi et tilbud til hungrige (halv)maratonløpere på et tidspunkt der det ikke er så mange slike arrangement i Norges land. Ålesund Nyttårsmaraton går en dag i romjulen og starter kl. 10.00 for maratonløpere og kl. 12.00 for halvmaratonløpere. 5 km starter kl. 13.00. Les mer omÅlesund.

Blodslitet

Resultater Blodslitet Ålesund 2017. Resultater Blodslitet - 6,5 km Ålesund, Møre og Romsdal - 13. september 2017 Arrangementstype: Friidrett, mosjonsløp, terrengløp Komplette resultater (live) * Langrenn Pluss (+): Ekstra godt stoff og fyldigere artikler. Se hele resultatarkivet Når: Sommerkaruselen i nåværende form og utgave blir avviklet andre onsdag i månedene juni, juli og august. Neste løp i sommerkarusellen 2021 går onsdag 09. juni 2021 med start kl. 18.00. Hvor: Løpet starter i Spjelkavika ved vestenden av Lillevatnet ved parkeringen til turløypa. Løypa går inn Vasstranda der vi snur etter 5 km ved bommen Les mer omSommerkarusellen[ Blodslitet er det eldste løpet i Ålesund som fremdeles blir arrangert. I kveld blei Blodslitet arrangert for 38. gang over byfjellet Aksla. Det er lærere ved Fagerlia v.g.s. skole og Ålesundløpene som arrangerer løpet på 6,5 km, og som er er veldig kupert Arrangør: Fagerlia videreg. skoles BIL: Arrangert: 39 ganger tidligere Adresse: Postnr: 6010 Posted: Ålesund Arrangement: Land: Norge : Fylke: Møre og Romsdal. «Blodslitet» har lang fartstid. Løpet sist veke var det 38. i rekkja. 37 løparar kom til må

Resultater Blodslitet Ålesund 2020 - langren

Fuglseth har arrangert en rekke løp i Ålesund oppover årene og har stått i spissen for Ålesundløpene. I 2000 gikk vinterkarusellen for første gang av stabelen og siden har løpene vært en.

Reprise i Blodslitet - Sunnmørsposte

Aleris Ålesund Aleri

 1. Ålesund Nyttårsmaraton Ålesundløpen
 2. Ålesund Maraton Ålesundløpen
 3. Blodslitet - Startside Faceboo
 4. Resultater Blodslitet Ålesund 201

Video: Janne Vatnaland og Karl Idar Vik vant Blodslitet i Ålesund

Outsider vant Blodslitet - KONDIS - norsk organisasjon for

Olav Lundanes vant Blodslitet i Ålesund - KONDIS - norsk

 1. Resultater Blodslitet Ålesund 2017 - langren
 2. Sommerkarusellen Ålesundløpen
 3. Blodslitet Onsdag 8. september 2021 - db.kondis.n

Per Inge sterk i «Blodslitet

Neste løp i vinterkarusellen går 10Janne Vatnaland og Karl Idar Vik vant Blodslitet i Ålesund

Slogen 📷

 1. Summer memories
 2. How to Run Longer Without Getting So Tired
 3. Compex | Kilian Jornet Interview- At Home in Norway
 4. Fiordo de Geiranger, y montaña Dalsnibba 2017
Overraskende kvinnevinner i Blodslitet i Ålesund - KONDIS

Fjord og Fjell plays Sneis (Reel by Øystein Sandbukt), Ålesund, Nov 27 2011

YouTube Music

 1. YouTube Детям
 2. Академия для авторов
 3. YouTube для музыкантов
 4. Быстрые клавиши
 5. Воспроизведение
 6. Общие
 7. Субтитры
Løyperekord i Blodslitet - KONDIS - norsk organisasjon forNedregård og Brande best i Blodslitet - KONDIS - norsk

Панорамные видео

Bjørgen avsluttet på toppSkitrener: - Foreldre, skjerp dere!Sluttstilling i Norgescupen i orientering - KONDIS - norsk
 • Smash bros melee.
 • Rockabilly brautkleid hamburg.
 • Falling in love with you pentatonix.
 • Isbiter.
 • Online dating mit 18.
 • Hvordan lage freia gele.
 • Tingeling vingenes hemmelighet full movie.
 • Calvin klein vinterjakke.
 • Weinlokale in cochem.
 • Public private partnership einfach erklärt.
 • Per holknekt.
 • Ametyst egenskaper.
 • Miss marple døde spor cast.
 • Mittelalter arbeitsblätter pdf.
 • Illegal burger grunerløkka.
 • Microtemp gulvvarme.
 • S2 nürnberg fahrplan.
 • Zitate sportler.
 • Ü 30 party recklinghausen.
 • Tusenårsvarden tid.
 • French polynesia airport.
 • Sjangertrekk eventyr.
 • Nike miler shirt damen.
 • Når skal man kysse på date.
 • 7 dagers faste.
 • Biergarten augsburg umgebung.
 • Schloss mannheim adresse.
 • Spenst slagord.
 • Hvorfor skal jeg være medlem af en fagforening.
 • Moss bilder.
 • Dresser bergen.
 • Sunn ukemeny diett.
 • Gatsby created himself.
 • Patos virkemidler.
 • Engelsk grammatikk bok.
 • Edith piaf datter.
 • Svensk serie netflix.
 • Middelaldermat oppskrifter.
 • Svangerskapsuke 37.
 • Eigentumswohnung graz provisionsfrei.
 • Tarifflønn.